På vores BMW værksted har vi specialiseret os i biler fra BMW. Vores teknikere er trænet og uddannet i at Reparere din BMW

BMW VÆRKSTED PÅ SJÆLLAND

Hos Elkjærgruppen kan du med ro i maven køre din BMW til reparation af en skade eller lakering. Som BMW teknikere kender vi din bil fra inderst til yderst, og vi er uddannet i at reparere din firhjulede ven efter producentens stramme standarder

Som skadecenter står vi klar til at tage imod din bil, når den har fået en autoskade eller ridser i lakken. Du kan køre din bil på et af vores otte værksteder på Sjælland, der alle er placeret i København og omegn.

BMW VÆRKSTED MED FOKUS PÅ AUTOSKADER, REPARATION OG LAKERING

På vores værksted foretager vi ikke alene BMW reparationer. Vi er også forsikringsgodkendt, og det betyder, at vores erfaring med at håndtere forsikringsskader på biler af mærket BMW er stor.

Det er ikke uden grund, at vi er udnævnt som fordelsværksted for flere af de danske forsikrings- og leasingselskaber, og du kan trygt lade os om at gøre din BMW køreklar igen efter en autoskade.

Din bil er i professionelle hænder på vores BMW værksteder på Sjælland.

ERFARNE OG UDDANNEDE BMW MEKANIKERE

På vores værksted kan du trygt stole på, at det ikke er hvem som helst, der foretager service eller reparationer på din BMW.

Vores medarbejdere er alle blevet trænet i at reparere biler fra BMW, og de kender alle til de strenge standarder og procedurer, som producenten bag din bil har udstukket. Vi er ikke kommet sovende til vores erfarring som BMW værksted, og du kan vide dig helt sikker på, at vi ved bedst, når det kommer til reservedele og reparationer på din bil.

VIL DU BESTILLE TID TIL DIN BIL PÅ VORES BMW VÆRKSTED?

Har du spørgsmål til os, eller vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så er du altid velkommen til at kontakte os.
Du kan fange os på telefon 28 28 14 14, eller du kan køre ind forbi et af vores værksteder i Ballerup, Farum, Greve, Gundsø, Hillerød, Kastrup, Lyngby, Lynge eller Næstved.

Vi tager os altid tid til en snak med dig om din bil – og vi finder altid en tid til dig i vores kalender.