3 grunde for at du skal vælge reparation og lakering af din Tesla på vores Tesla godkendte karrosseriværksted

  • Vi er et certificeret Tesla skadecenter udstyret og fabrikstrænet til at genopbygge din Tesla til originale specifikationer
  • Som dit Tesla værksted har vi enormt meget fokus på at sikre funktionalitet, sikkerhed, kvalitet og din Teslas levetid
  • Alle vores 8 afdelinger beliggende i København og omegn er alle blevet KS2000 certificeret

Certificeret Tesla værksted på Sjælland

Her hos Elkjærgruppen tilbyder vi reparation af skader og lakering af din Tesla på vores karrosseriværksteder på Sjælland i blandt andet BallerupKastrup og Hillerød.

Vi er en af de få udnævnte autoriserede Tesla skadecentre i Danmark, og kan derfor hjælpe med alle former for skadesreparation og lakering af din Tesla. Trænger bilen derfor til at komme på et Tesla skadecenter, kan du trygt lade vores pladesmede og lakrere tage sig af din bil. Vær derfor opmærksom på at vi ikke udfører almindelige mekaniske eftersyn og service.

Som del af Tesla skadecenter netværket sætter vi stor ære i at overholde den højeste standard, der kræves når vi skal hjælpe dig med at ordne din bil. Vi har stor fokus på sikkerhed og kvalitet af din bil. Det gælder hele vejen fra lakken og til det indre karrosseri.

Book tid hos dit lokale Tesla værksted

En Tesla er ikke som enhver anden bil. Der bliver krævet en masse for, at man kan blive et autoriseret Tesla værksted. Alle medarbejderne skal eksempelvis gennem en grundig træning og evaluering i reparation af Tesla.

Vi er en af de få udnævnte autoriserede Tesla skadescentre i Danmark, og kan derfor hjælpe med alle former for skades reparation og lakering af din Tesla. Så trænger bilen til at komme på et Tesla skadecenter, kan du trygt overlade den til vores certificerede og dygtige personale.

Skal vi derfor stå for reparation af din Tesla hos vores autoriseret Tesla værksted, så kan du roligt kontakte os. Vi reparerer alle typer af skader – vi tilbyder lånebil i reparationsperioden.

Drejer det sig derudover om en forsikringsskade, samarbejder vi ligeledes med de fleste forsikrings- og leasingselskaber i Danmark. Vi er også fordelsværksted for flere af dem.

Ring til os i dag på 28 28 14 14.