Mini værksted

Leder du efter et Mini værksted med teknikere, der er certificeret? Elkjærgruppen holder til på Sjælland og er specialister i reparation af Mini biler.

DIT LOKALE MINI VÆRKSTED

Du finder dit lokale Mini værksted i vores forskellige afdelinger på Sjælland. Vi holder til i Ballerup, Farum, Greve, Gundsø, Hillerød, Kastrup, Lyngby, Lynge og Næstved, hvor vi er klar til at tage imod din Mini bil. Vores teknikere er faglige specialister i Mini biler, og er alle godkendt og uddannet til at varetage enhver form for skadesreparation.
Hos Elkjærgruppen har vi både reservedele og det nyeste udstyr til at varetage eksempelvis lakeringer, skadesreparationer på din Mini. Du er i trygge hænder hos os og kan derfor roligt afleverer din bil på et af vores lokale værksteder. Vi lægger stor vægt på at leverer kvalitetshåndværk af høj standard, som der forventes for at din bil kan komme ud på landevejene igen.

MINI VÆRKSTED MED FOKUS PÅ SERVICE, AUTOLAKERING OG REPARATION

En af de mange fordele ved at vælge Elkjærgruppen som dit foretrukne Mini værksted, er at vi er godkendt til at tage imod forsikringsskader. Derfor kan du trygt stole på, at vi kan tage hånd om skaderne på din bil, du skal have den ind på vores værksted. 
Vi er blevet tildelt titlen som fordelsværksted, fordi vi samarbejder med forskellige forsikrings- og leasingselskaber. Vi har stort fokus på at sikkerheden er i top og kvaliteten leveres som forventet, når din Mini er til service eller reparation. Skal du have lavet en forsikringsskade, så kan du med ro i maven tage kontakt til os allerede i dag.

TEKNIKERE MED EKSPERTISE I MINI BILER

Der stilles skrappe krav og høje standarder fra bilfabrikanten for at vi hos Elkjærgruppen kan være et af landets førende Mini værksteder. Det er en stor ære for vores medarbejdere at kunne tage imod disse biler på vores forskellige afdelinger.
Vi varetager en bred vifte af lakering og reparations opgaver på Mini biler, uanset hvor store eller små opgaverne måtte være. Vi arbejder primært med lakering og autoskader, vi sætter en ære i at bringe din bil tilbage i perfekt stand. Hvad end du skal have lavet på din bil, så skal vi nok sørge for, at den bliver gjort køreklar igen.

Kontakt os i dag og få din Mini bil ind på vores værksted

Trænger den til en omgang ny frisk lak, eller er der en skade, som skal repareres? Vi står klar på vores værksteder til at tage imod din forespørgsel, uanset opgavens omfang.

Du er velkommen til at kigge forbi vores værkstedsafdelinger rundt omkring på Sjælland, hvis du er i nærområdet. Kontakt os i dag på telefon 28 28 14 14, eller skriv en e-mail til lynge@elkjaergruppen.dk. Så får vi lagt en tid i kalenderen til at kigge på din Mini bil. Vi ser frem til at høre fra dig.