Som autoriseret Jaguar værksted kan vi garantere dig den bedste reparation af din bil og service i topklasse

Certificeret Jaguar værksted på Sjælland

Hos Elkjærgruppen kan du vælge mellem ni lokale værksteder på Sjælland, der alle har specialiseret sig i biler af mærket Jaguar. Vi er eksperter, når det kommer til din bil, og det vil du kunne mærke, så snart din bil triller ind på vores værksted.

Der er ikke den reservedel, vi ikke er eksperter i at udskifte på din Jaguar, og der er ikke den reparation på din bil, som vores mekanikere ikke er trænet i at udføre.

Vi er stolte af vores autorisation som Jaguar værksted, og vi gør brug af den hver eneste dag, når en kunde kører sin Jaguar på værksted hos os.

Din erfarne og lokale Jaguar mekaniker

Som Jaguar værksted skal vi leve op til de strengeste standarder fra producenten. Det sætter vi en ære i, og det gør vores mekanikere med stor fornøjelse hver eneste dag.

På vores værksted udfører vi mange forskellige Jaguar-reparationer, og vi gør os primært i autoskader, reparation og lakering. Du kan være sikker på, at vi ved, hvad der skal til for at få din bil gjort køreklar igen, og at vi kan skaffe originale reservedele til din Jaguar.

Forsikringsgodkendt Jaguar værksted

Skal du have fikset en forsikringsskade på din Jaguar? Så kan du med fordel lade os tage hånd om det.

Vores Jaguar værksted er forsikringsgodkendt, og vi har et godt samarbejde med flere danske leasingselskaber og forsikringsselskaber. Vi går under titlen fordelsværksted for flere af dem, og ønsker du dig, at det skal gå nemt og gnidningsfrit, når du skal have styr på en forsikringsskade, er vi det rette værksted at tage kontakt til.

Bestil en tid til din Jaguar

Er tiden kommet til, at din Jaguar skal have en ny lakering eller fikset en autoskade? Så hører vi altid gerne fra dig.

Du kan altid køre ind forbi et af vores Jaguar værksteder i FarumGreveBallerupNæstvedHillerødLyngeKastrupLyngby eller Gundsø, hvis du er i nærheden. Og ellers kan du også altid give os et kald på telefon 28 28 14 14. Så finder vi en tid til din bil.

Vi ser frem til at høre fra dig og til at få det bedste frem i din bil.