Er du på udkig efter et certificeret Land Rover værksted på Sjælland? Vores mekanikere er autoriseret i reparation og service af Land Rover biler.

Dit autoriseret Land Rover værksted

Hos Elkjærgruppen er det i vores afdelinger på Sjælland muligt at få udført service, reparation og lakering af din bil på et af vores autoriseret Land Rover værksteder. Vores dygtige medarbejder er specialister og certificeret. Det vil du opleve efter at din bil har været på værkstedet og er ude på landevejen igen.

Hvad end der skal laves af service eller reparationer på din Land Rover, så har vi både udstyret i orden og reservedelene på lager. Derfor kan du trygt lade vores mekanikere tage hånd om din bil. Som autoriseret Land Rover værksted har vi stort fokus på at levere service og reparationsarbejde af høj standard, der forventes for at din bil kan køre optimalt igen.

Land Rover værksted med vægt på reparation, autoservice og lakering

Udover reparationer er vi også godkendt af forsikringsselskaber til at varetage forsikringsskader på vores Land Rover værksted. Derfor kan du regne med at vi tager hånd om din bil, når du skal have lavet en skade på den.

Hos Elkjærgruppen har vi fået den fornemme titel som fordelsværksted, fordi vi samarbejder med en lang række af danske forsikrings- og leasingselskaber. Vi lægger stor vægt på at sikkerheden er i orden og at kvaliteten er i top, når din bil er på vores værksted. Ønsker du et smertefrit og enkelt forløb, når du skal have lavet en forsikringsskade, så er vi klar til at tage i mod din forespørgsel i dag.

Din erfarne Land Rover mekaniker

Som certificeret Land Rover værksted skal vi leve op til de skarpeste krav og standarder fra bilfabrikanten. Det er en ære for vores erfarne mekanikere at kunne arbejde med disse biler på daglig basis.

Vi udfører mange forskellige opgaver på de forskellige Land Rover modeller, som vi får ind på vores værksted. Vores primære arbejdsområder er autoskader, lakering, reparation og service. Uanset hvad der skal gøres ved din bil, så sørger vi for, at den bliver køreklar igen.

Kontakt os og få din bil ind på vores Land Rover værksted

Skal vi kigge på din Land Rover? Er tiden inde til at give den en frisk omgang ny lak, eller er der en skade, som skal laves? Vi er klar på linjen til at tage imod din henvendelse, uanset hvad der skal gøres. 

Du er altid velkommen til at komme forbi vores Land Rover afdelinger i FarumBallerupNæstvedHillerødLyngeKastrupLyngby eller Gundsø, hvis du tilfældigvis er i området. Tag kontakt til os på vores telefon nummer 28 28 14 14. Så sørger vi for at du får en tid til din Land Rover.  Vi glæder os til at høre fra dig.