Officiel og autoriseret

Tesla værksted

3 grunde for at du skal vælge reparation og lakering af din Tesla på vores Tesla godkendte karrosseriværksted

Certificeret Tesla værksted på Sjælland

Her hos Elkjærgruppen tilbyder vi reparation og lakering af din Tesla på vores karrosseriværksteder på Sjælland i blandt andet Ballerup, Kastrup og Hillerød.

Vi er en af de få udnævnte autoriserede Tesla værksteder i Danmark, og kan derfor hjælpe med alle former for reparation og service på din Tesla. Trænger bilen derfor til at komme på et Tesla skadecenter eller et Tesla værksted, kan du trygt lade vores pladesmede og mekanikere tage sig af din bil.

Som del af Tesla skadecenter netværket sætter vi stor ære i at overholde den højeste standard, der kræves når vi skal hjælpe dig med at ordne din bil. Vi har stor fokus på sikkerhed og kvalitet af din bil. Det gælder hele vejen fra lakken og til det indre karrosseri.

Book tid hos dit lokale Tesla værksted

En Tesla er ikke som enhver anden bil. Der bliver krævet en masse for, at man kan blive et autoriseret Tesla værksted. Alle medarbejderne skal eksempelvis gennem en grundig træning og evaluering i reparation af Tesla.

Skal vi derfor stå for reparation og service på din Tesla hos vores autoriseret Tesla værksted, så kan du roligt kontakte os. Vi reparerer alle typer af skader – og stiller gratis lånebil til rådighed.

Drejer det sig derudover om en forsikringsskade, samarbejder vi ligeledes med de fleste forsikrings- og leasingselskaber i Danmark. Vi er også fordelsværksted for flere af dem.

Ring til os i dag på 28 28 14 14.

Skriv til os